Klicka här för att se vår introduktions video!

 
    

 

 
 
CC - Products Oy är ett finskt familjeföretag, som har lång erfarenhet inom import och grossisthandel. Vårt mål är att erbjuda våra kunder moderna, effektiva och fungerande lösningar med hög kvalité. CC - Products Oy strävan är även att erbjuda konkurrenskraftiga priser, för att stöda kunderna i den allt hårdare marknaden.
 
Till våra produkter hör bl.a. Skjutdörrskomponenter, stommar för kök och skjutdörrar, köksmekanismer  och dylika tillbehör gällande kök och skjutdörrar. Vårt distributionscenter ligger i Lappträsk, Finland ca. 100 km från Helsingfors. Vi har 3000 m² lagerutrymmen där vi förädlar och distribuerar våra transporter. På lagret sköter vi montering av stommar, skjutdörrar och spegel/träskivors bearbetningar.
 
Tillsammans med våra konkurrenskraftiga priser, korta leveranstider och stora sortiment är CC - Products Oy en perfekt samarbetspartner för dig som är inom inredningsbranschen. CC - Products Oy har hög kvalité både på kundservicen och produkterna och gör starkt samarbete med Carlo Casagrande & Co Oy, som gör att du får ett komplett kök.